Handla tryggt online

Hos oss handlar du tryggt

Idag handlar många konsumenter över internet och marknaden växer hela tiden. Som konsument har du 14 dagars öppet köp enligt konsumentköplagen. Det betyder att du kan ångra ett köp i 14 dagar när du handlar hos oss.

Handla säkert med våra betalningssätt

Trygghet online - Vi är certifierade av PayPal!
Betalning med Visa, MasterCard, American Express och PayPal. Vår betalningsleverantörer är PayPal. Du behöver inte ha ett konto hos PayPal för att kunna betala.

Utnyttja din ångerrätt

Som konsument har du väldigt stora rättigheter när du handlar över internet. Om du till exempel köper en produkt och sedan ångrar dig kan du bara skicka tillbaka varan. Kom ihåg att det är du som står för returfrakten. KlockanEtt.se erbjuder 14 dagars öppet köp. KlockanEtt.se följer distansavtalslagen. Du kan läsa mer om dina rättigheter som konsument på www.konsumentverket.se, klicka på "IT och internet" och därefter på e-handel.

Leveransvillkor

Klockan skickas inom 24 timmar efter erhållen betalning (mån-fre) om inget annat anges vid den enskilda produkten. Skickas väl förpackad kostnadsfritt med Postens REK som tillval (=försäkrat och spårbart).
Posten levererar vanligen efter en arbetsdag.

Trasiga produkter

Om en vara mot all förmodan skulle vara trasig eller felaktig tar vi naturligtvis tillbaka den. Vi står självklart för alla kostnader.
Om du ändå har frågor eller önskar mer information är du välkommen att maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

(översättning från svenska av Google Translate)

Köpvillkor

Köpvillkor

Är det något du undrar över gällande våra villkor når du oss enklast på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

1. Köp

Vid beställning träffas avtal om köp först när KlockanEtt.se bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse. En orderbekräftelse skickas senast 24 timmar efter att beställning mottagits av KlockanEtt.se. Om leveranstid ändras i beställningen kommer kunden att meddelas om detta snarast möjligt. Du har alltid rätt att häva köpet utan kostnad fram till att varan är skickad. KlockanEtt.se har ägande och återtaganderätt till samtliga produkter tills dess att fullständig betalning har mottagits från kund. För att handla hos oss måste du vara 18 år och KlockanEtt.se måste kunna fastställa kundens bostadsadress.

2. Priser

I priserna ingår moms med 25 %. Vid bekräftad beställning, kan priserna endast ändras av omständigheter som KlockanEtt.se inte råder över. Till exempel väsentligt ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller ändrad moms. Inga expeditionskostnader tillkommer. Skulle priset ändras har kunden rätt att utan kostnad häva köpet.

3. Frakt

KlockanEtt.se erbjuder fri frakt med Postens REK som tillval.

4. Betalningsalternativ/betalningsvillkor

Hos oss på KlockanEtt.se kan du betala med VISA, MasterCard, American Express och PayPal via PayPal. Du behöver inte ha konto hos PayPal för att kunna betala. KlockanEtt.se är PayPal verifierad. Betalningarna sker säkert med SSL-certifikat.

5. Leveranser

Klockan skickas inom 24 timmar efter erhållen betalning (mån-fre) om inget annat angesvid den enskilda produkten.
Posten levererar vanligen efter en arbetsdag.

6. Leveransförseningar

Ibland uppstår leveransförseningar från våra leverantörer utom vår kontroll. Det kan t.ex. ske då en leverantör inte kan fullfölja sina leveransförpliktelser mot oss eller problem i tillverkningsprocessen. Om det inträffar frånsäger vi oss ersättningsansvar till kunden för den skada som förseningen åstadkommit. Du kan lita på att vi alltid meddelar dig om leveranser drar ut på tiden. Du har som kund alltid rätt att häva köpet utan kostnad vid leveransförsening.

7. Transport

Transportföretaget ansvarar för transport till dig som kund. Du och transportföretaget står för risken vid eventuell retur till oss.

8. Skadade varor

När du får dina varor är det viktigt att du kontrollerar din beställning direkt. Har du mottagit en felaktig eller skadad vara, kontakta oss så snart som möjligt via e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

9. Ångerrätt och öppet köp

Privatkunder har enligt Distansavtalslagen rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Varan ska återlämnas i originalförpackning och vara i väsentligen oförändrat skick. Varan får inte vara öppnad eller använd och vara i originalskick. Vid utnyttjande av ångerrätt/öppet köp står kunden för returfrakten.

10. Reklamationer

Om du vill reklamera en skadad eller felaktig produkt ber vi dig kontakta oss via e-post för vidare instruktioner. Meddela oss helst via e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. innan du skickar något. Lägg med fakturan/kvittot så vi kan identifiera returen. Kom ihåg att du ansvarar för frakten till oss.

Vid en eventuell tvist följer vi ARN:s rekommendationer.

11. Återbetalningar

Återbetalning sker alltid till samma konto som använts vid köpet och snarast möjligt från det att vi har mottagit och godkänt returen.

12. Reservationer

Vi reserverar oss för ändringar i priser till följd av stora prisavvikelser från våra leverantörer, felskrivningar eller andra fel som ligger utanför vår kontroll. Läs mer om oförutsedda händelser under Force Majeur nedan.

13. Skydd av personuppgifter

I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice (gärna på e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.). Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter (se vår privacy policy).

14. Ej uthämtat paket

Om ditt paket anländer till ett utlämningsställe skickas en avisering via e-post eller sms till dig. Du som kund är ansvarig för att det mobilnummer, den adress och den e-postadress du angivit är korrekta.
Om du inte hämtar ut ditt paket så debiteras du en administrativ avgift på 250 kr.

15. Force Majeur

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Nedan följer länkar till Konsumentverket och ARN där du kan läsa mer detaljerat om Konsumentköplagen och Distansavtalslagen mm.
http://www.konsumentverket.se/
http://www.arn.se/

(översättning från svenska av Google Translate)

Retur & Garanti

Returer och byten

Tack för att du har valt att köpa dina varor på KlockanEtt.se. Vi hoppas att du blir nöjd med din beställning. Om du någon gång mot förmodan inte skulle vara helt nöjd, har du möjlighet att returnera dina produkter.

Ångerrätt – om du ångrar ditt köp

Full ångerrätt gäller 14 dagar från det att du mottagit ditt köp. Vid en retur skall varan vara i samma skick som den levererades och returneras i originalförpackningen. Skicka alltid varan tillsammans med kvitto, faktura eller orderbekräftelse och ange orsak till retur.

Vid godkänd retur återbetalar vi hela ordersumman. Har kunden betalat via sin internetbank behöver vi kontonummer för att kunna återbetala ordern. I alla andra fall återbetalar vi automatiskt tillbaka till det kontot som användes i samband med köpet. Kunden står för returporto.

Byten

Som ovan nämnt erbjuder vi full ångerrätt i 14 dagar. Självklart gäller även byten vid garantiärenden.

Reklamation

Reklamationen gäller på varor inom 30 dagar från genomfört köp. Reklamationsrätten innefattar inte förslitningsskador. Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. vid reklamationer innan ni skickar tillbaka returen.

Vid godkänd reklamation återbetalar vi summan för returen eller hela ordersumman samt står för returportot.

Ogiltiga returer

Är du osäker på om du har rätt till byte eller retur, var god kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Ogiltiga returer kommer att skickas tillbaka till kund mot ett förskott på portokostnaden.

Viktigt – kostnad för ej uthämtad paket

Om du ångrar dig innan du får ditt paket bör du ändå hämta ut ditt paket och sedan skicka tillbaka det till oss. Vi tar ut en administrativ avgift på 250 kr för ej uthämtade paket.

(översättning från svenska av Google Translate)

Privacy Policy

Hur behandlas din personliga information?

När du handlar från en webbutik, denna eller någon annan, så lämnar du ifrån dig information om dig själv. Var du bor, vilken e-postadress du har och vad du handlar. En del kunder undrar vad som händer med informationen och här beskrivs mer formellt hur information används.

Vilken information samlas in?

Så lite information som möjligt. Vi behöver veta var du bor för att kunna skicka varorna hem till dig. Beställer du till ditt jobb eller sommarställe behöver vi inte ens veta var du bor.

När du betalar med kort så krävs det att du uppger ditt kreditkortsnummer. Det går via en säker server och PayPal sköter kortbetalningar via oss. Vi varken ser eller kan spara dessa uppgifter.

Sen så måste vi såklart veta vilka produkter du beställer och vi behöver din e-postadress för att kunna kontakta dig med leveransbesked, ändrad information osv.

Hur använder vi den här informationen?

Vi använder informationen för att expediera din beställning. Vi använder din e-postadress för att kunna skicka information till dig.

Cookies

Vi använder cookies. Det gör vi för att kunna lagra dina varor i din varukorg.

Vi använder dessutom Googles tjänster "Google Analytics". Även denna tjänst använder Cookies. Här kan du läser mer om vad det betyder för dig.

Information till andra aktörer

Vi lämnar aldrig ifrån oss din information till någon annan. Undantag görs om vi av någon anledning är tvingade enligt lag.

Ta bort din information från vår databas

Den enda informationen som vi behåller är din e-postadress. Resterande information sparas bara som underlag för den ekonomiska transaktionen.

Vill du inte att vi har din e-postadress i vår databas för informationsbrev så kan du maila oss så tar vi bort den.

(översättning från svenska av Google Translate)

banner paypal