Litauiska Vostok-Europe har, namnet till trots, inga kopplingar till Ryssland

 
 

Användarbetyg: 5 / 5

Markera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktiv
 

Villkor

Köpvillkor

VostokWorld är butiksnamnet och drivs av KlockanEtt AB. Är det något du undrar över gällande våra villkor når du oss enklast på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

1. Köp

Vid beställning träffas avtal om köp först när KlockanEtt AB bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse. En orderbekräftelse skickas senast 24 timmar efter att beställning mottagits av KlockanEtt AB. Om leveranstid ändras i beställningen kommer kunden att meddelas om detta snarast möjligt. Du har alltid rätt att häva köpet utan kostnad fram till att varan är skickad. KlockanEtt AB har ägande och återtaganderätt till samtliga produkter tills dess att fullständig betalning har mottagits från kund. För att handla hos oss måste du vara 18 år och KlockanEtt.se måste kunna fastställa kundens bostadsadress.

2. Priser

I priserna ingår moms med 25 %. Inga expeditionskostnader tillkommer.

3. Frakt

Frakt tillkommer.

4. Betalningsalternativ/betalningsvillkor

Du kan betala med Swish, VISA, MasterCard, American Express och PayPal via PayPal. Du behöver inte ha konto hos PayPal för att kunna betala. KlockanEtt AB är PayPal verifierad. Betalningarna sker säkert med 164-bit krypterat SSL-certifikat.

5. Leveranser

Klockan skickas inom 24 timmar efter erhållen betalning (mån-fre) om inget annat anges vid den enskilda produkten. PostNord anger leveranstid 1-3 arbetsdagar inom Sverige.

6. Leveransförseningar

Ibland uppstår leveransförseningar från våra leverantörer utom vår kontroll. Det kan t.ex. ske då en leverantör inte kan fullfölja sina leveransförpliktelser mot oss. Om det inträffar frånsäger vi oss ersättningsansvar till kunden för den skada som förseningen åstadkommit. Du kan lita på att vi alltid meddelar dig om leveranser drar ut på tiden. Du har som kund alltid rätt att häva köpet utan kostnad vid leveransförsening.

7. Transport

Transportföretaget ansvarar för transport till dig som kund. Du och transportföretaget står för risken vid eventuell retur till oss.

8. Skadade varor

När du får dina varor är det viktigt att du kontrollerar din beställning direkt. Har du mottagit en felaktig eller skadad vara, kontakta oss så snart som möjligt via e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

9. Ångerrätt och öppet köp

90dagars oppet kop litenPrivatkunder har enligt Distansavtalslagen rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Hos KlockanEtt AB har du 90 dagars öppet köp. Varan ska återlämnas i originalförpackning och vara i väsentligen oförändrat skick. Varan får inte vara öppnad eller använd och vara i originalskick. Vid utnyttjande av ångerrätt/öppet köp står kunden för returfrakten.

10. Reklamationer

Om du vill reklamera en skadad eller felaktig produkt ber vi dig kontakta oss via e-post för vidare instruktioner. Meddela oss helst via e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. innan du skickar något. Lägg med fakturan/kvittot så vi kan identifiera returen. Kom ihåg att du ansvarar för frakten till oss. Vid en eventuell tvist följer vi ARN:s rekommendationer.

11. Återbetalningar

Återbetalning sker alltid till samma konto som använts vid köpet och snarast möjligt från det att vi har mottagit och godkänt returen.

12. Reservationer

Vi reserverar oss för ändringar i priser till följd av stora prisavvikelser från våra leverantörer, felskrivningar eller andra fel som ligger utanför vår kontroll. Läs mer om oförutsedda händelser under Force Majeur nedan.

13. Skydd av personuppgifter (privacy policy)

I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice (gärna på e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.). Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter.

14. Ej uthämtat paket

Om ditt paket anländer till ett utlämningsställe skickas en avisering via e-post eller sms till dig. Du som kund är ansvarig för att det mobilnummer, den adress och den e-postadress du angivit är korrekta. 
Om du inte hämtar ut ditt paket så debiteras du en administrativ avgift på 250 kr.

15. Force Majeur

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Nedan följer länkar till Konsumentverket och ARN där du kan läsa mer detaljerat om Konsumentköplagen och Distansavtalslagen mm. 
http://www.konsumentverket.se/
http://www.arn.se/

 
Dela artikeln!
Pin It

banner paypal