Litauiska Vostok-Europe har, namnet till trots, inga kopplingar till Ryssland

 
 
Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

Retur & Garanti

Returer och byten

Tack för att du har valt att köpa dina varor på KlockanEtt.se. Vi hoppas att du blir nöjd med din beställning. Om du någon gång mot förmodan inte skulle vara helt nöjd, har du möjlighet att returnera dina produkter.

Ångerrätt – om du ångrar ditt köp

Full ångerrätt gäller 14 dagar från det att du mottagit ditt köp. Vid en retur skall varan vara i samma skick som den levererades och returneras i originalförpackningen. Skicka alltid varan tillsammans med kvitto, faktura eller orderbekräftelse och ange orsak till retur.

Vid godkänd retur återbetalar vi hela ordersumman. Har kunden betalat via sin internetbank behöver vi kontonummer för att kunna återbetala ordern. I alla andra fall återbetalar vi automatiskt tillbaka till det kontot som användes i samband med köpet. Kunden står för returporto.

Byten

Som ovan nämnt erbjuder vi full ångerrätt i 14 dagar. Självklart gäller även byten vid garantiärenden.

Reklamation

Reklamationen gäller på varor inom 30 dagar från genomfört köp. Reklamationsrätten innefattar inte förslitningsskador. Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. vid reklamationer innan ni skickar tillbaka returen.

Vid godkänd reklamation återbetalar vi summan för returen eller hela ordersumman samt står för returportot.

Ogiltiga returer

Är du osäker på om du har rätt till byte eller retur, var god kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Ogiltiga returer kommer att skickas tillbaka till kund mot ett förskott på portokostnaden.

Viktigt – kostnad för ej uthämtad paket

Om du ångrar dig innan du får ditt paket bör du ändå hämta ut ditt paket och sedan skicka tillbaka det till oss. Vi tar ut en administrativ avgift på 250 kr för ej uthämtade paket.

(översättning från svenska av Google Translate)

Dela artikeln!
Pin It

banner paypal